Boxen Antwerpen

Wilt u graag boxen huren of kopen voor een evenement of voor uw zaal in Antwerpen? Bij DNF Music in Merchtem, bij Brussel. heten we u van harte welkom. onze ervaring – we zitten al meer dan 35 jaar in het vak – zorgt ervoor dat wij dé ideale partner zijn voor al uw licht- en geluidsmateriaal. Hieronder leest u meer over de boxen die u kunt kopen of huren voor uw feest in Antwerpen.

1397294518

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Uw boxen huren of kopen in de buurt van Antwerpen

Als u uw boxen wilt kopen, is dat een grote beslissing. Een geluidsinstallatie plaatsen in Antwerpen, kost veel centen. Dat weten we en daarom staan we u graag bij met het maken van de juiste keuze. Onze expertise maakt dat we u advies op maat kunnen geven en zorgt ervoor dat u een faire prijs krijgt voor de boxen die beantwoorden aan uw noden. Zo krijgt het evenement dat u organiseert, of uw zaal in Antwerpen, de boxen die het nodig heeft. Om uw geluidsinstallatie compleet te maken kan u bij ons ook mengpanelen huren bij Antwerpen. Als u een podium wilt plaatsen is het een goed idee om podiumelementen te plaatsen in Antwerpen op uw evenement.

Wij kopen of huren uw boxen in Antwerpen

Contacteer ons, dan bespreken we uw noden en maken we een offerte op. Of u nu boxen wilt huren of kopen in de buurt van Antwerpen, wij zijn er voor u. Bovendien kan u ook lichtmateriaal huren bij ons. Zo maakt u van uw evenement een onvergetelijk feest! Zit u met vragen? Aarzel dan niet ons te contacteren via info@dnfmusic.be of op 0475 60 45 94. We horen graag van u!

Heeft u een vraag? Stel ze hier.