Boxen Merchtem

Bent u op naar een bedrijf dat boxen verhuurt of verkoopt in de buurt van Merchtem? Dan moet u bij DNF Music zijn! Wij verkopen én verhuren materiaal van topkwaliteit en geven u daarbij ook advies. Zo wandelt u buiten met een paar boxen die op het lijf van uw evenement of zaal geschreven zijn!

1397294518

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Uw boxen huren of kopen bij ons in Merchtem

Bij ons kan u boxen kopen of huren in Merchtem, bij Brussel. Wij halen enkel de beste kwaliteitsmerken, zoals L-Acoustics en Yamaha, in huis. We zorgen voor een pakket dat op maat is van uw noden, of u nu een klein zaaltje of een groot massa-evenement moet voorzien van geluid. Bij ons kan u terecht als u podiumelementen wilt kopen. Wilt u uw evenement of zaal van licht voorzien? Goed idee! Huur of koop uw ledwall bij ons. Naast boxen is het ook een goed idee om uw mengpanelen in Merchtem te halen bij ons. Ten slotte kan u ook dj-materiaal huren om uw feest compleet te maken.

Laat ons een offerte maken

Contacteer ons, dan maken we voor u een offerte op. U kan ons bereiken via info@dnfmusic.be of op ons telefoonnummer: 0475 60 45 94. Voor u het weet is uw zaal of evenement voorzien van glashelder geluid. Als u onze boxen huurt of koopt in Merchtem, kan u er ook voor kiezen om ter plekke bij u een technische service te krijgen. Zo weet u zeker dat alles uitstekend werkt en kan u met een gerust hart feesten! Dat ziet u ook terug op de sfeerbeelden van de evenementen die wij van boxen hebben voorzien, in Merchtem en ver daarbuiten!

Heeft u een vraag? Stel ze hier.