Boxen Oost-Vlaanderen

Wilt u graag kwalitatieve boxen kopen of huren voor uw fuifzaal, discotheek, café of andere soort zaal, of voor uw evenement? Bij DNF Music in Merchtem, bij Brussel, leveren we al meer dan 35 jaar topkwaliteit licht- en geluidsmateriaal en boxen aan tevreden klanten over heel Oost-Vlaanderen. Dat doen we nog steeds met heel veel plezier en natuurlijk: kennis van zaken!

1397294518

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Uw boxen huren of kopen in Oost-Vlaanderen

Voor al uw licht -en geluidsmateriaal staan wij voor u klaar. Wij geven advies op maat van de zaal of evenement die u heeft en zorgen zo voor een gepaste licht- en geluidsinstallatie. Daarnaast kan u ervoor kiezen om ons een technische service ter plekke te laten doen. Zo weet u dat de boxen op uw feest in Oost-Vlaanderen glashelder klinken. Bij ons kan u al uw materiaal voor een uitstekend evenement huren of kopen. Bekijk podiumelementen voor uw feest in Oost-Vlaanderen. Wij bezorgen u ook dj-materiaal in West-Vlaanderen. En ook in Vlaams-Brabant zijn we er voor u. Bekijk bijvoorbeeld de trussen die u huurt in Vlaams-Brabant.

Laat ons uw offerte maken

Contacteer ons, dan maken we een offerte op voor de boxen die u wilt kopen of huren bij ons, dicht bij Oost-Vlaanderen. Bekijk al het lichtmateriaal dat we verhuren. U kan ons bereiken voor al uw vragen rond licht en geluid via info@dnfmusic.be. Of bel ons even op 0475 60 45 94, dan krijgt u snel antwoord. We verwelkomen u graag bij DNF Music!

Heeft u een vraag? Stel ze hier.