Dj-materiaal huren

Wilt u graag dj-materiaal huren voor uw evenement of feest? Kom dan langs bij DNF Music in Merchtem, bij Brussel. Wij voorzien uw fuif of evenement van kraakhelder geluid. Bij ons krijgt u naast al het licht- en geluidsmateriaal dat u nodig hebt ook advies op maat. We leveren al meer dan 35 jaar licht en geluid aan evenementen.

dj bg 2910

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bij ons dj-materiaal huren voor uw feest

Bij ons uw dj-materiaal huren, dat is kiezen voor materiaal van topkwaliteit en, als u dat wilt, een technische service. Wij zorgen ervoor dat de dj’s die u boekte voor uw evenement zich ten volle kunnen uitleven achter de draaitafel. Naast dj-materiaal kan u bij ons ook boxen huren in Merchtem. Wilt u liever een permanente installatie? U kan uw dj-materiaal ook kopen bij ons. Daarnaast kan u ook bijvoorbeeld podiumelementen kopen: ideaal om een podium te creëren voor de dj’s die op uw feesten komen draaien!

Laat ons een offerte opmaken

Als u dj-materiaal wilt huren voor op uw evenement, dan zit u goed bij ons. Zit u met vragen? We horen ze graag via info@dnfmusic.be. U mag ons ook altijd bellen op 0475 60 45 94. Contacteer ons nu voor een offerte of voor vrijblijvend advies. Bekijk alvast enkele sfeerbeelden van de evenementen die wij van licht en geluid hebben voorzien!

Heeft u een vraag? Stel ze hier.