Dj-materiaal kopen

Wilt u graag dj-materiaal kopen? Hebt u een café, fuifzaal, discotheek, of een andere zaal waar er vaak dj’s komen draaien en wilt u een permanente installatie? Dan zit u goed bij DNF Music in Merchtem, bij Brussel. Al meer dan 35 jaar leveren wij kwalitatief licht- en geluidsmateriaal aan tevreden klanten.

DNF SOCIAL SHARE

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Uw dj-materiaal en meer kopen

Wij verkopen mengpanelen en cd-spelers, platenspelers of softwaremixers die u aansluit op een computer of tablet. Als u bij ons komt aankloppen, gaan we in gesprek en kijken we welk materiaal u juist nodig hebt om ervoor te zorgen dat de dj optimaal ambiance kan brengen in uw zaal of café.  Naast dj-materiaal kan u bij ons terecht om heel wat ander geluidsmateriaal te kopen. Daarnaast kan u ook podiumelementen kopen en hebben wij een huurdienst. Daar kan u terecht als u uw dj-materiaal liever niet wilt kopen, of om bijvoorbeeld een ledwall te huren.

Contacteer ons voor uw licht- en geluidsmateriaal

Om dj-materiaal te kopen contacteert u ons. Dan bekijken wij wat uw noden juist zijn en bezorgen we u een offerte van het mengpaneel en de cd-spelers die daarbij passen. Wij zijn er voor u, voor de verkoop of verhuur van lichtmateriaal en geluidsmateriaal en meer! U kan ons bereiken via info@dnfmusic.be of op het telefoonnummer: 0475 60 45 94. We kijken er naar uit om van u te horen!

Heeft u een vraag? Stel ze hier.