Ledwall huren

Wilt u graag een ledwall huren? Dat kan u doen bij DNF Music uit Merchtem, tegen Brussel. Wij zijn namelijk specialist in licht- en geluidsmateriaal. Bij ons kan u zowel huren als kopen. Wij stellen onze expertise en ervaring – we zitten al meer dan 35 jaar in het vak – ter beschikking. Een ledwall huren voor uw evenement, dat doet u bij ons!

1397292343

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Uw ledwall en ander licht- en geluidsmateriaal bij ons halen

Een ledwall huren, dat is ervoor zorgen dat uw evenement wordt opgelicht zoals geen enkel andere spot of lamp dat kan! U kan een ledwall huren voor bijvoorbeeld een sportuitzending, maar ook als lampen of voor een dansevenement. Zo kan u van uw evenement een unieke gebeurtenis maken. Verder kan u ook mengpanelen huren bij ons. Wilt u liever uw materiaal kopen? Wij verkopen geluidsinstallaties. Ook podiumelementen kopen kan bij ons.

Contacteer ons nu voor een knaller van een evenement

Contacteer ons om uw ledwall te huren. Of bekijk al het lichtmateriaal dat wij verhuren. Met ons materiaal kan u een prachtig evenement organiseren. Voor het huren of kopen van materiaal horen wij graag van u via info@dnfmusic.be, of op ons telefoonnummer: 0475 60 45 94. Bij ons krijgt u kwaliteit aan een faire prijs. U kiest zelf of u ook ter plekke een technische service wilt, of niet.

Heeft u een vraag? Stel ze hier.