Mengpanelen Antwerpen

Om uw mengpanelen te huren of kopen in de buurt van Antwerpen, moet u bij DNF Music zijn! Wij voorzien evenementen, zalen, discotheken, cafés en ga zo maar door al meer dan 35 jaar van glashelder geluid en indrukwekkende lichtopstellingen. Wij helpen u graag verder met het uitkiezen van de mengpanelen die aan de noden van uw feest in Antwerpen voldoen.

bg title 1920

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Uw mengpanelen huren of kopen in de buurt van Antwerpen

Als er een band of dj komt optreden op een evenement dat u organiseert, of in een zaal die u beheert, heeft u mengpanelen nodig. Hier hebt u echter veel keuze in en dat maakt het niet gemakkelijk. Daarvoor zijn wij er: wij luisteren naar wat u juist wilt doen en raden u dan een mengpaneel aan dat perfect beantwoordt aan uw noden. Komt er een dj draaien op uw evenement? Huur dan ook dj-materiaal voor uw feest in Antwerpen.

Vraag een offerte aan

Vraag nu uw offerte aan via info@dnfmusic.be, dan helpen we u graag verder. Wilt u meer dan enkel mengpanelen huren in Antwerpen? We zijn er voor al uw licht- en geluidsmateriaal. Moet u een podium bouwen voor uw feest? U kan bij ons voor uw evenement in Antwerpen trussen huren. Zo kan u veilig uw licht- en geluidsinstallatie ophangen en er een onvergetelijke show van maken. Verder verkopen en verhuren wij podiumelementen bij Antwerpen

Heeft u een vraag? Stel ze hier.