Mengpanelen huren

Wilt u graag mengpanelen huren voor uw evenement? Dan moet u bij DNF Music in Merchtem, bij Brussel, zijn. Wij voorzien al meer dan 35 jaar zalen, evenementen, fuiven, concerten, dansfeesten en braderijen van licht en geluid. We werken enkel met topmerken en zorgen er zo voor dat de mengpanelen die u komt huren bij ons uw evenement naar een hoger niveau tillen!

bg title 1920

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Mengpanelen huren voor uw evenement

Bij ons uw mengpanelen huren, dat is kiezen voor advies op maat. Zo wandelt u buiten met mengpanelen die volledig geschikt zijn voor uw evenement. U betaalt geen cent te veel en u weet ook dat u een kwalitatief paneel meeheeft. U kan bij ons ook terecht om ander licht- en geluidsmateriaal te huren. Denk maar aan een ledwall huren om uw feest op te lichten, of voor bijvoorbeeld een sportuitzending. Als u liever wilt kopen kan dat ook: bij ons kan u uw dj-materiaal kopen. Ook podiumelementen kopen kan via ons.

Kom langs bij ons

Wacht niet langer om uw mengpanelen te huren en contacteer ons! Wij staan voor u klaar, om u uw mengpanelen te bezorgen en als u dat wilt om bij u ter plekke een technische service te voorzien. U kan ons bereiken via info@dnfmusic.be of op 0475 60 45 94. Voor de verhuur van materiaal voor uw feest, zit u goed bij DNF Music!

Heeft u een vraag? Stel ze hier.