Podiumelementen kopen

Bent u van plan podiumelementen te kopen? Dan zit u goed bij ons. Wij zijn DNF Music uit Merchtem, tegen Brussel, en verkopen en verhuren materiaal voor evenementen, zoals geluids- en lichtmateriaal, maar u kan ook bij ons terecht om uw podiumelementen te kopen. Wij verkopen kwaliteitsmerken aan een faire prijs.

Concert van een band

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bij mij kan u uw podiumelementen en ander materiaal kopen

Als u een fuif, concert, dansshow, braderij of een ander evenement hebt gepland waar u een podium wilt plaatsen, komt u al snel uit op podiumelementen. Vanzelfsprekend: ze zijn veelzijdig, gemakkelijk op te stellen en weer af te breken en u kan ze stockeren om later weer te gebruiken. Ze zijn gemakkelijk in onderhoud en de podiumelementen die u bij ons bedrijf voor licht- en geluidsmateriaal kan kopen kunnen tegen een stootje. Ze bieden een stabiele ondergrond, zodat de artiesten, dj’s, presentatoren of dansers niet te hoeven vrezen en met een gerust hart uw publiek kunnen entertainen. Verder kan u ook terecht bij ons voor verhuur van lichtmateriaal en meer!

Koop materiaal voor uw evenement

Contacteer ons om uw podiumelementen te kopen, dan maken we een offerte op. U kan ons bereiken via info@dnfmusic.be. Of op het telefoonnummer: 0475 60 45 94. Ook om een geluidsinstallatie te kopen kan u bij ons terecht. Wij bezorgen u al uw lichtmateriaal. Heeft u een ledwall nodig? Ook als u een fuif organiseert is licht heel belangrijk. Daarnaast kan een dj natuurlijk niet ontbreken. En daarvoor kan u dj materiaal kopen! Wilt u liever huren? Geen enkel probleem. U kan bij ons bijvoorbeeld een mengpaneel huren.

Heeft u een vraag? Stel ze hier.