Trussen Antwerpen

Om uw mengpanelen te huren of kopen in de buurt van Antwerpen, moet u bij DNF Music zijn! Wij voorzien evenementen, zalen, discotheken, cafés en ga zo maar door al meer dan 35 jaar van glashelder geluid en indrukwekkende lichtopstellingen. Wij helpen u graag verder met het uitkiezen van de mengpanelen die aan de noden van uw feest in Antwerpen voldoen.

1397295511

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Trussen huren of kopen in Antwerpen

Uw trussen huren of kopen in de buurt van Antwerpen, dat doet u bij ons! Wij staan u bij met advies en zorgen er zo voor dat u exact meekrijgt wat u nodig hebt. Zo betaalt u niet te veel voor zaken die u toch niet gaat gebruiken, maar weet u wel dat u al uw materiaal veilig kunt ophangen aan de constructie die u maakt met de trussen die u bij ons huurt of koopt, niet ver van Antwerpen. Als u een volledig podium wilt bouwen, huurt u ook podiumelementen bij Antwerpen via ons. Heeft uw evenement in Antwerpen boxen nodig? Bij een optreden of als er een dj komt draaien is ook een mengpaneel huren bij Antwerpen noodzakelijk. Het kan allemaal bij ons!

Huur of koop uw materiaal bij ons

Wij voorzien uw zaal of evenement van een uitstekende constructie voor al uw licht- en geluidsmateriaal met kwalitatieve trussen. Contacteer ons, dan maken we een offerte voor de huur of aankoop van uw trussen bij Antwerpen. U kan ons bereiken via info@dnfmusic.be. Of op het nummer 0475 60 45 94.

Heeft u een vraag? Stel ze hier.