Trussen Vlaams-Brabant

Bent u op zoek naar trussen om een podium of geluids- of lichtopstelling te plaatsen in een zaal of op een evenement? Dan staan wij bij DNF Music uit Merchtem, tegen Brussel, u graag bij! Wij zitten al meer dan 35 jaar in het vak en hebben in die tijd al heel wat zalen en evenementen voorzien van glashelder geluid en geweldige lichtopstellingen.

1397295511

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Uw trussen huren of kopen in Vlaams-Brabant

Als u trussen wilt plaatsen in Vlaams-Brabant, geven we u graag advies op maat, zodat uw evenement van een leien dakje loopt. We zorgen ervoor dat uw zaal uitstekend is voorzien van licht en geluid. Dat begint bij een goede opstelling van uw trussen, die u bij ons in Vlaams-Brabant kan huren of kopen. Bovendien krijgt u bij ons, als u dat wilt, ook een technische service ter plekke. Zo weet u zeker dat alles is opgesteld om een topfeest te organiseren! Wij zijn actief in de ruime regio rond Merchtem. Wil je onze podiumelementen huren in Oost-Vlaanderen? Of een volledige geluidsinstallatie kopen in Oost-Vlaanderen? We helpen je graag verder. Ook voor enkel boxen in Oost-Vlaanderen zit je goed bij DNF Music!

Laat ons uw evenement voorzien van licht en geluid

Contacteer ons, dan bekijken we wat we voor u kunnen doen. Voor uw licht- en geluidsinstallatie moet u bij DNF Music zijn! Bekijk alles over onze verhuur. Heeft u vragen? Twijfel niet om ze te stellen. U kan ons bereiken via info@dnfmusic.be. Of op 0475 60 45 94. We kijken er naar uit om u te voorzien van trussen in Vlaams-Brabant.

Heeft u een vraag? Stel ze hier.