Mengpanelen Merchtem

Wilt u graag mengpanelen huren of kopen in Merchtem? Dan staan wij bij DNF Music voor u klaar! We helpen u met het uitkiezen van het juiste mengpaneel en staan u bij met raad en advies. Wij hebben al meer dan 35 jaar ervaring in het verhuren en verkopen van kwalitatief geluidsmateriaal in Merchtem, tegen Brussel. En dat doen we nog steeds elke dag met veel plezier!

bg title 1920

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bij ons mengpanelen huren of kopen in Merchtem

Als u ervoor kiest om mengpanelen te kopen, is dat een grote beslissing. Mengpanelen zijn duur – dat weten we – en daarom geven we u advies op maat. Zo kan u een geïnformeerde beslissing maken waar u lang veel plezier aan zult beleven. De mengpanelen die u bij ons bedrijf voor licht- en geluidsmateriaal in Merchtem koopt zijn van topkwaliteit en dit omdat wij enkel samenwerken met fabrikanten van het bovenste schap. Ook als u ervoor kiest om één van onze mengpanelen te huren in Merchtem, krijgt u uiteraard enkel topkwaliteit. U kan er bovendien voor kiezen om technische service bij u ter plekke te krijgen voor de installatie van uw mengpaneel. Zoekt u boxen in Merchtem? We verhuren én verkopen ze ook. U kan voor uw evenement al het geluidsmateriaal bij ons huren. Of u kan voor een permanente opstelling uw geluidsinstallatie kopen bij ons. Verder kan u ook podiumelementen kopen bij DNF Music.

Vraag een offerte aan

Contacteer ons nu, dan bespreken we samen wat uw noden juist zijn en kunnen we u zo de mengpanelen aanraden die u nodig heeft in uw café, fuifzaal, discotheek of ander soort zaal. U kan ons bereiken op ons emailadres info@dnfmusic.be. Hebt u één of meerdere vragen? Bel ons dan even op het nummer 0475 60 45 94, dan krijgt u snel antwoord.

Heeft u een vraag? Stel ze hier.